ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

          Μαθήματα Φωνητικής και Σύγχρονου Τραγουδιού μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο  έτος της ηλικίας τους.

         Σε αυτό το τμήμα οι μαθητές επιλέγουν το στυλ του τραγουδιού που επιθυμούν να διδαχτούν, όπως  Έντεχνο Ελληνικό, Pop, Rock, Musical και άλλα…

          Τα μαθήματα περιέχουν τεχνική προφοράς, ορθοφωνίας και ασκήσεις προθέρμανσης της φωνής με  συνοδεία Πιάνου. Επίσης εκμάθηση διαφραγματικής αναπνοής και σωστής στάσης του σώματος, με σκοπό την καλύτερη απόδοση της φωνής.

microphone

          Αναπόσπαστο κομμάτι στο μάθημα της φωνητικής είναι η ερμηνεία. Γίνεται εκμάθηση δημιουργίας των κατάλληλων ηχοχρωμάτων της φωνής. Επίσης διδάσκεται η σωστή κίνηση και στάση του σώματος, με σκοπό την εξωτερίκευση των συναισθημάτων που δημιουργούνται μέσω της μουσικής.

          Τα μαθήματα είναι ατομικά, μία φορά την εβδομάδα και έχουν διάρκεια 45 λεπτά. Επίσης  οι μαθητές μας, μπορούν να παρακολουθήσουν τα ομαδικά μαθήματα Θεωρίας και Σολφέζ που γίνονται στη Σχολή μας, καθώς και να λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email